-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Kromet
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Rożen elektryczny obrotowy 000.OE-6
Rożna elektryczne i gazowe z linii ECO gwarantują pieczenie na najwyższym poziomie, a co się z tym wiąże również wspaniały smak wszystkich wrzuconych na rożen potraw.
Każde oferowane rożno zostało zaprojektowane i stworzone z myślą o profesjonalnej gastronomii.
Rożna Kromet są ergonomiczne, a poszczególne ich modele mogą pomieścić od 6 nawet do 24 jednorazowych wsadów kurczaka.
Zaletą rożen Kromet jest ciągła praca widelców, dzięki czemu potrawy opiekają się równomiernie i zachowują swoją wilgotność.
Rożna elektryczne i gazowe Kromet wykonane są ze stali szlachetnej, a wysoka jakość podzespołów zapewnia ekonomiczną eksploatację rożna.
Rożen elektryczny OE- 6 to bębnowy opiekacz do kurczaków o jednorazowym wsadzie 6 sztuk.
Opiekane kurczaki umieszczone są na widelcu lub w koszyku i dzięki zastosowaniu planetarnej przekładni obraca się bęben i widelec, co w efekcie pozwala na równomierne opiekanie i zapobiega wyciekaniu tłuszczu, co przeciwdziała wysuszaniu potrawy.
Zainstalowany regulator utrzymuje żądaną temperaturę, a także zdecydowanie zmniejsza zużycie energii.
Rożen wykonany jest ze stali nierdzewnej. Zastosowane podzespoły sprawiają, że są one tanie w eksploatacji.
We wszystkich tego typu urządzeniach możliwe jest umieszczenie koszyków do opiekania wyporcjonowanego kurczaka lub innych mięs.
Opis produktu:
- wymiary: 850 x 400 x 480 mm
- szerokość: 850 mm
- głębokość: 400 mm
- wysokość: 480 mm
- napięcie zasilania: 3 NPE 230 / 400 V 50 Hz
- moc całkowita: 5,0 kW
- płynna regulacja temperatury w zakresie: 500C - 2500C
- ilość widelców: 3
- klasa zabezpieczenia przed pożarem elektrycznym: I
- stopień ochrony: IP 21
- zasilanie silnika: 12V
- max. czas opiekania: 90 min.
- jednorazowy wsad kurczaków: 6
- dostępne również w wersji zasilanej prądem jednofazowym 230 V o mocy 3,2 kW
W przypadku wysprzedania zapasu magazynowego termin realizacji może nieznacznie wydłużyć się.